Text is hovering over info link...

Mar 16, 2010 at 11:00 PM

I'm having an issue with the bootstrapper on Windows XP.

There is a label that says 'Info Link' that hovers over the link label that contains my companies link. This only occurs in XP.

Mar 18, 2010 at 1:04 PM

I've seen this before. Does the picture fix itself if you move the window?

Mar 18, 2010 at 2:06 PM

No it doesn't.

Mar 18, 2010 at 4:18 PM

Can you please post your config file? Or a subset of it that reproduces the problem. Thx.

Mar 18, 2010 at 4:41 PM
Edited Mar 18, 2010 at 7:12 PM

It has something to do with changing the sizes of everything. (Edit: I'm using 1.9 beta for my regular build, but both display the same behavior)

 

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configurations lcid_type="UserExe" show_language_selector="False" language_selector_title="" language_selector_ok="OK" language_selector_cancel="Cancel" configuration_no_match_message="" ui_level="full" fileversion="" productversion="" log_enabled="False" log_file="#TEMPPATH\dotNetInstallerLog.txt">
  <schema version="1.8.7120.0" generator="dotNetInstaller InstallerEditor" />
  <configuration dialog_caption="APPLICATION_NAME Installer" dialog_message="In order to install APPLICATION_NAME you must first install these components:" dialog_message_uninstall="" dialog_bitmap="#APPPATH\banner.bmp" skip_caption="Skip" install_caption="Install" uninstall_caption="Uninstall" cancel_caption="Close" status_installed=" (Installed)" status_notinstalled="" failed_exec_command_continue="Failed to install %s. Continue with others components?" installation_completed="APPLICATION_NAME installed successfully!" installation_none="APPLICATION_NAME is already installed!" installing_component_wait="Installing %s. Wait, this operation could take some time ..." reboot_required="To continue the installation you must restart your computer. Restart now?" must_reboot_required="False" dialog_otherinfo_caption="www.copsync.com" dialog_otherinfo_link="www.copsync.com" complete_command="" complete_command_silent="" complete_command_basic="" wait_for_complete_command="True" auto_close_if_installed="True" auto_close_on_error="False" allow_continue_on_error="True" dialog_show_installed="True" dialog_show_uninstalled="True" dialog_show_required="True" cab_dialog_message="%s" cab_cancelled_message="" cab_dialog_caption="" cab_path="#TEMPPATH\#GUID" cab_path_autodelete="True" dialog_position="0,0,0,340" dialog_components_list_position="10,150,435,0" dialog_message_position="10,120,435,20" dialog_bitmap_position="0,0,435,100" dialog_otherinfo_link_position="10,260,0,0" dialog_osinfo_position="10,285,0,0" dialog_install_button_position="0,260,0,0" dialog_cancel_button_position="0,260,0,0" dialog_skip_button_position="" auto_start="False" auto_continue_on_reboot="False" reboot_cmd="" type="install" lcid_filter="" language_id="" language="" os_filter_greater="" os_filter_smaller="" processor_architecture_filter="" supports_install="True" supports_uninstall="True">
    <component command="&quot;#APPPATH\SupportFiles\vs2005sp1\vcredist_x86_sp1.exe&quot;" command_silent="" command_basic="" uninstall_command="" uninstall_command_silent="" uninstall_command_basic="" returncodes_success="" returncodes_reboot="" id="Visual Studio 2005 SP1 C++ Redistributable (x86)" display_name="Visual Studio 2005 SP1 C++ Redistributable (x86)" os_filter_greater="" os_filter_smaller="" os_filter_lcid="" type="cmd" installcompletemessage="" uninstallcompletemessage="" mustreboot="False" reboot_required="" must_reboot_required="False" failed_exec_command_continue="" allow_continue_on_error="False" required="True" note="English - Standard - x86 - Visual Studio 2005 SP1 C++ Redistributable" processor_architecture_filter="x86,x64" status_installed="" status_notinstalled="" supports_install="True" supports_uninstall="False">
      <installedcheck path="SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{7299052b-02a4-4627-81f2-1818da5d550d}" fieldname="Version" fieldvalue="1" fieldtype="REG_DWORD" comparison="exists" rootkey="HKEY_LOCAL_MACHINE" wowoption="NONE" type="check_registry_value" description="Installed Check" />
    </component>
  </configuration>
</configurations>

 

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configurations lcid_type="UserExe" show_language_selector="False" language_selector_title="" language_selector_ok="OK" language_selector_cancel="Cancel" configuration_no_match_message="" ui_level="full" fileversion="" productversion="" log_enabled="False" log_file="#TEMPPATH\dotNetInstallerLog.txt">
  <schema version="1.8.7120.0" generator="dotNetInstaller InstallerEditor" />
  <configuration dialog_caption="APPLICATION_NAME Installer" dialog_message="In order to install APPLICATION_NAME you must first install these components:" dialog_message_uninstall="" dialog_bitmap="#APPPATH\banner.bmp" skip_caption="Skip" install_caption="Install" uninstall_caption="Uninstall" cancel_caption="Close" status_installed=" (Installed)" status_notinstalled="" failed_exec_command_continue="Failed to install %s. Continue with others components?" installation_completed="APPLICATION_NAME installed successfully!" installation_none="APPLICATION_NAME is already installed!" installing_component_wait="Installing %s. Wait, this operation could take some time ..." reboot_required="To continue the installation you must restart your computer. Restart now?" must_reboot_required="False" dialog_otherinfo_caption="www.copsync.com" dialog_otherinfo_link="www.copsync.com" complete_command="" complete_command_silent="" complete_command_basic="" wait_for_complete_command="True" auto_close_if_installed="True" auto_close_on_error="False" allow_continue_on_error="True" dialog_show_installed="True" dialog_show_uninstalled="True" dialog_show_required="True" cab_dialog_message="%s" cab_cancelled_message="" cab_dialog_caption="" cab_path="#TEMPPATH\#GUID" cab_path_autodelete="True" dialog_position="0,0,0,340" dialog_components_list_position="10,150,435,0" dialog_message_position="10,120,435,20" dialog_bitmap_position="0,0,435,100" dialog_otherinfo_link_position="10,260,0,0" dialog_osinfo_position="10,285,0,0" dialog_install_button_position="0,260,0,0" dialog_cancel_button_position="0,260,0,0" dialog_skip_button_position="" auto_start="False" auto_continue_on_reboot="False" reboot_cmd="" type="install" lcid_filter="" language_id="" language="" os_filter_greater="" os_filter_smaller="" processor_architecture_filter="" supports_install="True" supports_uninstall="True">
    <component command="&quot;#APPPATH\SupportFiles\vs2005sp1\vcredist_x86_sp1.exe&quot;" command_silent="" command_basic="" uninstall_command="" uninstall_command_silent="" uninstall_command_basic="" returncodes_success="" returncodes_reboot="" id="Visual Studio 2005 SP1 C++ Redistributable (x86)" display_name="Visual Studio 2005 SP1 C++ Redistributable (x86)" os_filter_greater="" os_filter_smaller="" os_filter_lcid="" type="cmd" installcompletemessage="" uninstallcompletemessage="" mustreboot="False" reboot_required="" must_reboot_required="False" failed_exec_command_continue="" allow_continue_on_error="False" required="True" note="English - Standard - x86 - Visual Studio 2005 SP1 C++ Redistributable" processor_architecture_filter="x86,x64" status_installed="" status_notinstalled="" supports_install="True" supports_uninstall="False">
      <installedcheck path="SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{7299052b-02a4-4627-81f2-1818da5d550d}" fieldname="Version" fieldvalue="1" fieldtype="REG_DWORD" comparison="exists" rootkey="HKEY_LOCAL_MACHINE" wowoption="NONE" type="check_registry_value" description="Installed Check" />
    </component>
  </configuration>
</configurations>

 

 

 

Mar 19, 2010 at 3:42 PM

I don't know why that happens, but I think I found a workaround. Try http://dotnetinstaller.codeplex.com/releases/view/39966 (build 1.9.5705.0). Let me know if it works.

Mar 19, 2010 at 4:06 PM

Looks like it worked, thanks!